SPP EUSTREAM image
AKTUALITY
Eustream vyhlasuje verejnú konzultáciu textu dodatku prepojovacej dohody na prepojovacom bode Baumgarten. viac
3.6.2019  Rozhodnutie ÚRSO
Rozhodnutie ÚRSO vo veci metodiky určovania referenčných cien za prístup do prepravnej siete a prepravu plynu. viac
Spoločnosti Magyar Gáz Tranzit Zrt., eustream a.s. and Gas Connect Austria informujú účastníkov projektu HUSKAT o negatívnom výsledku ekonomického testu v ponukovom kole číslo IV. viac
 

Ochrana osobných údajov

je v spoločnosti Eustream (ďalej len „Eustream“ alebo „prevádzkovateľ“) zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej aj len „Nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej aj len „Zákon“).
 

Práva dotknutých osôb

Dotknutá osoba má, bez ohľadu na právny základ spracúvania osobných údajov, právo na prístup k osobným údajom, právo na ich opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, alebo právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Viac informácií o právach dotknutých osôb
Akým spôsobom môže dotknutá osobu uplatniť svoje právo a aký je postup Eustreamu pri napĺňaní práv dotknutej osoby
Oznámenie porušenia ochrany osobných údajov dotknutej osobe

Plnenie informačnej povinnosti voči dotknutým osobám

Zásady spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov si vyžadujú, aby dotknutá osoba bola informovaná o existencii spracovateľskej operácie a jej účeloch.
Informácie súvisiace so spracúvaním osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby spoločnosť Eustream dotknutej osobe poskytuje v čase získavania osobných údajov od dotknutej osoby, alebo ak sa osobné údaje získali z iného zdroja, v primeranej lehote po získaní osobných údajov v súlade s Nariadením a Zákonom o ochrane osobných údajov.